Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Одарченко Д. М. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_9 Окреслено проблематику централізованого промислового збору ягід журавлини та калини. Запропоновано та описано новий спосіб технологічної переробки ягід журавлини великоплідної та калини звичайної у ягідну плазму та жмих, що підлягатимуть наступному заморожуванню; вказано на його основні параметри, особливості та переваги.
|
2. |
Одарченко М. С. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, В. Ю. Андросов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 395-403. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_65
|
3. |
Одарченко М. С. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 242-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_40
|
4. |
Єфремов Ю. І. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини [Електронний ресурс] / Ю. І. Єфремов, В. О. Потапов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_31
|
5. |
Одарченко Д. М. Новий метод експертизи м’яса птиці [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Л. Гасай, В. В. Гордієнко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 261-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_41
|
6. |
Одарченко А. М. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 268-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_42
|
7. |
Одарченко М. С. Властивості листкового тіста під час заморожування [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, Л. В. Даниленко, І. О. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 277-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_49
|
8. |
Одарченко Д. М. Удосконалення оцінки якості свіжих томатних овочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, М. С. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(4). - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(4)__5
|
9. |
Погожих М. І. Кріоскопічні дослідження плазми парникових та ґрунтових томатів [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, М. С. Одарченко, К. В. Сподар, О. В. Діденко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_28
|
10. |
Єрохін А. Л. Програмна система для збору і аналізу інформації в соціальних медіа [Електронний ресурс] / А. Л. Єрохін, М. Д. Одарченко // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 9. - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_9_16 Запропоновано вдосконалений підхід до збору та аналізу інформації в соціальних медіа, якими користуються великі підприємства з комерційною метою. Для проведення аналізу була розроблена програмна система з метою автоматизації збору інформації.
|
11. |
Єфремов Ю. І. Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини [Електронний ресурс] / Ю. І. Єфремов, М. С. Одарченко, С. В. Михайлов, А. М. Пляшешник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 102-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_24
|
12. |
Одарченко М. С. Сутність і методи міжнародної торгівлі [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, В. І. Михайлик, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, А. О. Бабіч // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_2
|
13. |
Одарченко М. С. Управління якістю та конкурентоспроможність торговельних підприємств [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, Л. Ф. Павлоцька, А. О. Мовчан, Є. Л. Гасай, О. О. Шкода // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_4
|
14. |
Одарченко М. С. Сутність державного регулювання міжнародної торгівлі [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, Л. В. Даниленко, А. О. Мовчан, А. А. Рибцева // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_5
|
15. |
Одарченко М. С. Екологічна безпека як основа національної безпеки України [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Сесь, О. О. Сюсель, Є. Б. Соколова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 144-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_31
|
16. |
Одарченко М. С. Удосконалення системи управління якістю на вітчизняних рибопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, А. О. Сергієнко, А. М. Одарченко, А. А. Малкова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__4
|
17. |
Одарченко М. С. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, А. А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_31
|
18. |
Одарченко Д. М. Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, Г. О. Пестіна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2013. - № 1. - С. 313-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2013_1_60
|
19. |
Одарченко М. С. Порівняльна характеристика якості замороженої риби та удосконалення способів заморожування рибної сировини [Електронний ресурс] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, З. П. Карпенко, Ю. В. Косухіна // Молодий вчений. - 2016. - № 12.1. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12
|
20. |
Одарченко Д. М. Використання каротиновмісної сировини в технології кулінарних напівфабрикатів з м’яса птиці [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. В. Доценко // Молодий вчений. - 2016. - № 12.1. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12
|
| |